top of page

za 25 jun

|

Klankplaats

Combi workshop Labyrint/Ocean drum maken

Wil jij met gelijkgestemden creatief aan de slag met het maken van je eigen rustpuntje? Doe dan mee aan de combi workshop en maak je eigen Labyrint of Ocean Drum.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Combi workshop Labyrint/Ocean drum  maken
Combi workshop Labyrint/Ocean drum  maken

Tijd en locatie

25 jun 2022, 10:00 CEST – 26 jun 2022, 12:30 CEST

Klankplaats, Margrietlaan 14, 7462 VD Rijssen, Nederland

Over het evenement

​​Inhoud workshop:

In één ochtend, ga je aan de slag met het maken van je eigen vinger Labyrint of Ocean drum. Met een Ocean Drum heb jij een prachtig instrument in handen waarmee je elke dag kunt genieten van het geluid van de zee.

Labyrint

​In tegenstelling tot een doolhof kent een labyrint maar één pad. In een doolhof verdwaal je, een labyrint leidt je langs één weg naar binnen. Het staat symbool voor het maken van een innerlijke reis. Dit pad staat symbool voor je levensweg. Soms heb je het gevoel dat je er bijna bent, om even later te merken dat je juist verder van de kern verwijderd raakt. Zie het als een loopmeditatie waarin je op weg bent naar jezelf. Of als het leven zelf: telkens als je denkt dat je er bent, neemt het leven een onverwachtse wending. Als je je in vertrouwen over kunt geven aan de beweging van het pad, kan dit ook rust, stilte en focus geven. Het lopen van een labyrint is te vergelijken met de drievoudige weg van een pelgrim: loslaten, ontvangen en toelaten.

Tijdens deze workshop neem ik je graag mee in de geschiedenis en vertel ik je meer over de betekenis en de werking van het Labyrint. Daarna ga jij onder begeleiding aan de slag en maak jij je eigen vingerlabyrint van klei. Het vingerlabyrint gaat mee naar huis waar je het dagelijks kunt inzetten voor een meditatief moment.

Ocean drum

Een Ocean Drum is een plat rond instrument die het geluid van de zee nabootst. Wanneer je de Ocean Drum zachtjes ronddraait, geeft dat een rustig, kalmerend effect. Je kunt even heerlijk wegdromen bij het geluid van de branding of juist een woeste zee. Je creëert daarmee een meditatief moment voor jezelf, maar kunt ook je omgeving daarmee verblijden.

Tijdens deze les ga jij je eigen Ocean Drum maken en beschilderen. Tijdens het vullen, creëer je je eigen klank en geef jij je Ocean Drum een intentie mee. Aan het einde van de les delen we onze klank met elkaar door het geven van een Ocean Drum concert.

Labyrint

Wanneer:

Zaterdag 25 juni 2022

Waar:

Margrietlaan 14, Rijssen

Tijd:

10.00 - 12.30  uur

Jouw bijdrage:

Ocean Drum: 55 euro

Labyrint: 40 euro

Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee en lekkers.

Ik kijk er naar uit om je te mogen verwelkomen.

In liefdevolle resonantie,

Anuschka

Deel dit evenement

bottom of page