top of page

Mijn verhaal

Mijn naam is Anuschka Pateman en ik ben geboren en getogen in Oosterbeek, Gelderland. Als ik mezelf mocht beschrijven in vier woorden, dan zouden deze woorden intuïtief, betrokken, liefdevol en nuchter zijn.

 

In het gehaaste commerciële leven dat ik leidde, liep ik vast. Ik leefde met één voet op het gaspedaal en de andere op de rem. Zowel privé als zakelijk was er nooit rust, altijd haast, en geen evenwicht. Ik had als het ware een lichaam om mijn hoofd mee te kunnen verplaatsen. Een motorongeluk heeft ervoor gezorgd, dat ik letterlijk en figuurlijk tot stilstand kwam. Ik hield er een gebroken nekwervel en een whiplash aan over.

 

In de heftige periode die daarop volgde, heb ik mezelf opnieuw moeten uitvinden. Wie ben ik? Wat kan ik? En waar word ik blij van? Ik zag het als een kans. Een jaar van revalideren heeft me gebracht dat ik op onderzoek kon gaan naar mijn passies.

 

Ik ben teruggegaan naar de schoolbanken en kwam via een Masteropleiding Coaching in aanraking met klankschalen. Van een gastdocent kreeg ik een klankschaalmassage. Er ging een wereld voor me open. Tot in mijn kern maakte ik contact met mezelf. Zo (her)ontdekte ik mijn sensitiviteit. Het voelde als thuiskomen.

 

Wat je met klank doet, is zonder woorden iemand aanraken, tot in het diepst van z’n ziel. Door klank word je uitgenodigd om stil te staan en contact te maken met jouw lichaam. Je voelt wat er van binnen leeft en komt weer in balans. En dát gun ik iedereen.

 

Inmiddels heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. Ik ben Klanktherapeut en Reiki Master. In mijn praktijk pas ik daarnaast ook Energetisch-, Sjamanistisch- en Lichaamswerk toe.

 

Naast het werken met klank kun je bij mij ook terecht voor Counselingsessies, waarbij ik je op holistische wijze een spiegel voorhoud. Dit kan zijn door samen te wandelen, via een spiegelsessie in mijn praktijk of door klank in te zetten, zodat je diep van binnen kunt voelen wat er speelt. 

In mijn praktijk kom ik veel mensen tegen, die moeite hebben met het innemen van hun eigen plek. Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander wat jij nodig hebt om tot stilstand te komen en met zelfvertrouwen je eigen plek in te nemen. Graag deel ik mijn kennis met jou.

 

Regelmatig organiseer ik interactieve zowel als creatieve trainingen en workshops, die in het teken staan van persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Een mooie manier om binnen een veilige en ontspannen setting op ontdekkingstocht te gaan naar, en weer terug te komen bij jezelf.

 

Voel je welkom in mijn praktijk.

IMG_20231012_221839.jpg
Klankschalen 1_edited.jpg

Mijn werkwijze

Ik werk op holistische wijze, waarbij ik kijk naar jou als mens als geheel. Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Zodat jij weer volledig kunt zijn. 

Ervaar klank om stilte te verkrijgen, breng hoofd en hart weer in verbinding, herstel je natuurlijke veerkracht of stimuleer je zelfgenezend vermogen tijdens een van de behandelingen die ik geef. 

bottom of page