top of page

za 11 mrt

|

Well with Yoga

Familieopstellingen - Op reis door je familiesysteem

Heb jij er moeite mee om je weg te vinden in het dagelijkse leven, omdat er thema’s zijn die zich steeds maar herhalen? Vind jij het lastig om je eigen plek in te nemen of om op je eigen plek te blijven staan? Voel jij je niet gehoord of gezien? Dan is het tijd voor een Familie-opstelling.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Familieopstellingen - Op reis door je familiesysteem
Familieopstellingen - Op reis door je familiesysteem

Tijd en locatie

11 mrt 2023, 13:00 – 16:30 CET

Well with Yoga, Hazemeijerstraat 800, 7555 RJ Hengelo, Nederland

Over het evenement

Heb jij er moeite mee om je weg te vinden in het dagelijkse leven, omdat er thema’s zijn die zich steeds maar herhalen? Vind jij het lastig om je eigen plek in te nemen of om op je eigen plek te blijven staan? Heb jij de neiging om jezelf onzichtbaar te maken? Voel jij je niet gehoord of gezien? Of heb je het gevoel dat je er niet mag zijn? Heb jij last van onverklaarbare gevoelens?

Ga dan met ons mee op reis!

We gaan op een verrassende en krachtige manier op reis in jouw familiesysteem om thema’s te ontdekken die je nog niet hebt kunnen oplossen, maar waar je wel keer op keer tegenaan blijft lopen.

Door uiteenlopende gebeurtenissen, kan jouw systeem uit balans raken. Niet alleen door mensen en gebeurtenissen die je kent, maar ook door verre voorouders of gebeurtenissen die je niet zelf bewust hebt meegemaakt. Zoals bijvoorbeeld een abortus van jouw moeder, een doodgeboren kindje, oorlogstrauma van je vader, misbruik of uitsluiting van een familielid. Een familie is een systeem en daar maak je of je nu wel of geen contact met ze hebt, altijd deel van uit.

Tijdens een familieopstelling kun je snel een antwoord krijgen op vragen waar je al tijden mee worstelt. Je krijgt inzicht in je eigen situatie en er wordt zichtbaar gemaakt welke lasten je bij je draagt uit het verleden. Alleen al door inzichten te krijgen, kun je makkelijker omgaan met jouw situatie en krijg je in het dagelijks leven meer ruimte.

Wil jij binnen een veilige omgeving ervaren wat een familie opstelling voor jou kan betekenen? Dan nodigen wij jou uit om dit samen met ons te onderzoeken.

De bijeenkomsten worden begeleid door Wendy Strijk (Sensitherapeut en healer bij De Warme Handjes) en Anuschka Houwen (energetisch coach en Klankpedagoog bij Klankplaats).

Tijdens deze bijeenkomst kun je ervoor kiezen om zelf je probleem op te stellen. Maar je mag er ook voor kiezen om representant te zijn. Want ook al ben je representant, ook dat gebeurt niet voor niets. Ook daar kun je informatie voor je eigen heling uit halen. De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers.

Programma

We starten met een Klankschalenmeditatie, zodat jij eerst de tijd krijgt om even te landen van de drukte van alledag. Daarna volgen er 2 opstellingenrondes. Hierin zal een vraagstuk opgesteld worden of zal jij als representant deel nemen. Tussendoor is er een pauze. Aan het einde van de dag sluiten we gezamenlijk af.

Wanneer:  Zaterdag 11 maart 2023

Tijd: 13.00 tot 16.30 uur, inloop vanaf 12.45 uur.

Waar: Well with Yoga, F. Hazemeijerstraat 800, 7555 RJ Hengelo, ingang A04

Jouw bijdrage: je betaald 75 euro voor een eigen opstelling en 35 euro als representant. Dat is inclusief koffie/thee en wat lekkers

Info: Anuschka bel/whatsapp 06 4479 0593 of Wendy bel/whatsapp 06 5493 6582

Opgave: steljevraag@klankplaats.nl of via de knop 'aanmelden' in dit evenement

Om deel te nemen heb je geen ervaring nodig. Iedereen kan het. Het enige dat belangrijk is, is dat je je neutraal en onbevooroordeeld opstelt.

We kijken er naar uit om te mogen verwelkomen.

Met warme groet,

Anuschka en Wendy

Meer over Wendy: www.dewarmehandjes.nl

Meer over Anuschka: www.klankplaats.nl

Deel dit evenement

bottom of page