top of page

wo 01 dec

|

Volksuniversiteit Hengelo e.o.

Vervolgcursus Werken met Klankschalen

Deze cursus is geschikt voor iedereen die de Basiscursus Werken met Klankschalen heeft gevolgd. In deze cursus ga je je nog meer verdiepen in de Klankschalen. Aan de hand van praktische oefeningen ga jij meer verbinding maken met de klankschalen en krijg je praktische tools in handen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Vervolgcursus Werken met Klankschalen
Vervolgcursus Werken met Klankschalen

Tijd en locatie

01 dec 2021, 19:30 – 02 dec 2021, 21:30

Volksuniversiteit Hengelo e.o. , Gieterij 200, Hengelo

Over het evenement

Deze cursus is geschikt voor iedereen die de Basiscursus Werken met Klankschalen heeft gevolgd. In deze cursus ga je je nog meer verdiepen in de Klankschalen. Aan de hand van praktische oefeningen leer jij meer verbinding te maken met de klankschalen. Je gaat voelen wat klank met je doet en je krijgt tools in handen om ze in te zetten bij meditatie en in je dagelijkse leven.

Je gaat in deze cursus kennismaken met de werking van klank in combinatie met massage, het gebruik van etherische oliën en edelstenen en je leert een mini-klankmassage te geven. 

Na deze cursus kun jij:

  • De klankschalen inzetten om meer verbinding te maken met je intuïtie
  • De klankschalen gebruiken als begeleiding bij meditatie
  • Kun je praktisch aan de slag met Klankschalen binnen je omgeving

Ben jij al bekend met klankschalen en wil je graag weten of deze cursus aansluit bij jouw kennis? Neem dan contact op voor meer informatie steljevraag@klankplaats.nl

Deel dit evenement

bottom of page