top of page

do 14 nov

|

Klankplaats

Cursus Energetische bescherming

Wil jij je bewust worden wat energie allemaal met je doet en wil je graag tools in handen krijgen om je beter te leren afschermen? Dan is deze cursus echt wat voor jou!

Cursus Energetische bescherming
Cursus Energetische bescherming

Tijd en locatie

14 nov 2024, 10:00 – 16:00

Klankplaats, Margrietlaan 14, 7462 VD Rijssen, Nederland

Over het evenement

Herken je dit? Je komt een ruimte binnen en voelt je ineens misselijk of verdrietig worden. Je staat met de buurvrouw te praten en voelt je daarna helemaal leeggezogen. Je begint de dag vrolijk en opeens voel je, dat je humeur veranderd zonder dat je weet waarom. Je collega zegt dat het goed met haar gaat, maar toch merk je, dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen.

In ons dagelijkse leven lopen veel mensen regelmatig tegen dit soort situaties aan. Je begint de dag blij en vol energie, maar voelt je desondanks aan het einde van de dag helemaal leeggezogen. Grote kans, dat dit komt, omdat jij jezelf (onbewust) niet goed kunt afschermen.

Wil jij je bewust worden wat energie allemaal met je doet en wil je graag tools in handen krijgen om je beter te leren afschermen? Dan is deze cursus echt wat voor jou!

In deze cursus maak ik jou wegwijs in wat energie met je doet en krijg je tools in handen hoe jij je energetisch kunt afschermen.​

​​Inhoud cursus:

Aan de hand van praktische oefeningen ga je ervaren, wat energie met je doet. Wat doet energie in de ruimte en wat gebeurt er als je in contact komt met anderen. Wat voel je en wat doet de energie van de ander met jou. Samen gaan we op ontdekkingsreis, waarin je binnen een veilige omgeving mag ervaren wat jij nodig hebt om je af te schermen.

De cursus is interactief en er is voldoende ruimte voor persoonlijke inbreng. Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal 6 personen.

Na deze cursus heb jij:

* meer inzicht in de werking van energie

* tools in handen om je beter af te schermen

Wanneer: Donderdag 14 en donderdag 28 november 2024

Waar: Margrietlaan 14, Rijssen

Tijd: 10.00 - 16.00 uur

Jouw bijdrage: 285 euro (dat is inclusief reader, koffie, thee en tussendoortjes)

Zelf meenemen:

  • Je eigen lunch
  • Pen en papier
  • Een paar lekkere, warme sokken

Ik kijk er naar uit om je te mogen verwelkomen.

In liefdevolle resonantie,

Anuschka

Deel dit evenement

bottom of page