top of page

zo 23 okt

|

Museumfabriek

Donder & Bliksem! Workshop Rainstick maken

In de Museumfabriek draait het om creativiteit! Waar je in veel andere musea alleen mag kijken, doe je in de Museumfabriek echt mee en ga je zelf aan het werk. Donder & Bliksem mee en maak je eigen Rainstick in de Makerspace!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Donder & Bliksem! Workshop Rainstick maken
Donder & Bliksem! Workshop Rainstick maken

Tijd en locatie

23 okt 2022, 13:00 – 17:00

Museumfabriek, Het Rozendaal 11, Enschede

Over het evenement

Donder & Bliksem in de Makerspace 

In de Museumfabriek draait het om creativiteit! Waar je in veel andere musea alleen mag kijken, doe je in de Museumfabriek echt mee en ga je zelf aan het werk. Dat kan het allerbeste in de Makerspace. In de herfstvakantie staan alle activiteiten in het teken van de nieuwe Wunderkammer Donder & Bliksem!

Rainstick

Ken je het prachtige geluid dat je met een rustgevende rainstick (“regenstok”) kunt maken? Van een klein miezerbuitje tot een volle regenstorm. Lijkt het je wat om dit instrument zelf in huis te hebben, zodat jij elke dag kunt genieten van een stukje rust? Dan is deze workshop, door Anuschka Pateman, echt wat voor jou! (www.klankplaats.nl) Kom zelf een Rainstick maken van een Berenklauw. Er zijn maar 10 plekken beschikbaar dus schrijf je zelf in!

Eventueel zelf meenemen:

Indien je dat wenst, kan je een kleine, lichte versiering meenemen om aan de rainstick vast te maken. Bijvoorbeeld een kraaltje, veren, edelstenen of iets anders dat voor jou bijzondere waarde heeft.

Meer informatie en aanmelden:

De workshop vindt plaats op zondagmiddag 23 oktober van 13.00 - 17.00 uur in De Museumfabriek. Er zijn 10 plekken beschikbaar en vol = vol. De kosten voor deze workshop zijn € 10,-. Je reserveert deze workshop in de ticketshop onder producten, nadat je eerst je reguliere toegangsbewijs hebt geselecteerd.

Deel dit evenement

bottom of page