top of page

di 14 jun

|

Klankplaats

Energetische bescherming

Wil jij je bewust worden wat energie allemaal met je doet en wil je graag tools in handen krijgen om je beter te leren afschermen? Dan is deze cursus echt wat voor jou!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Energetische bescherming
Energetische bescherming

Tijd en locatie

14 jun 2022, 22:44 – 23:44 CEST

Klankplaats, Margrietlaan 14, 7462 VD Rijssen, Nederland

Over het evenement

Herken je dit? Je komt een ruimte binnen en voelt je ineens misselijk of verdrietig worden. Je staat met de buurvrouw te praten en voelt je daarna helemaal leeggezogen. Je begint de dag vrolijk en opeens voel je, dat je humeur veranderd zonder dat je weet waarom. Je collega zegt dat het goed met haar gaat, maar toch merk je, dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen.

In ons dagelijkse leven lopen veel mensen regelmatig tegen dit soort situaties aan. Je begint de dag blij en vol energie, maar voelt je desondanks aan het einde van de dag helemaal leeggezogen. Grote kans, dat dit komt, omdat jij jezelf (onbewust) niet goed kunt afschermen.

Wil jij je bewust worden wat energie allemaal met je doet en wil je graag tools in handen krijgen om je beter te leren afschermen? Dan is deze cursus echt wat voor jou!

In drie dagdelen maak ik jou wegwijs in wat energie met je doet en krijg je tools in handen hoe jij je energetisch kunt afschermen.​

​​Inhoud cursus:

In twee dagen tijd, ga je aan de hand van praktische oefeningen ervaren, wat energie met je doet. Wat doet energie in de ruimte en wat gebeurt er als je in contact komt met anderen. Wat voel je en wat doet de energie van de ander met jou. Samen gaan we op ontdekkingsreis, waarin je binnen een veilige omgeving mag ervaren wat jij nodig hebt om je af te schermen.

De cursus is interactief en er is voldoende ruimte voor persoonlijke inbreng. Er wordt gewerkt in kleine groepen.

Na deze cursus heb jij:

meer inzicht in de werking van energie

tools in handen om je beter af te schermen

Wanneer:

Vrijdag 24 juni en vrijdag 8 juli 2022

Waar:

Margrietlaan 14, Rijssen

Tijd:

10.00 - 16.00 uur

Jouw bijdrage:

165 euro (dat is inclusief reader, koffie, thee en tussendoortjes)

​Zelf meenemen:

  • Lunch 
  • Pen en papier
  • Een paar warme sokken

Ik kijk er naar uit om je te mogen verwelkomen.

In liefdevolle resonantie,

Anuschka

Deel dit evenement

bottom of page