top of page

vr 23 sep

|

Magistraatskapel Lebuïnuskerk Deventer

Klankconcert Week van de Vrede

Op vrijdag 23 september 2022 verzorg ik een Klankconcert voor de Week van de Vrede. Deze keer in de Magistraatskapel van de Lebuïnuskerk.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Klankconcert Week van de Vrede
Klankconcert Week van de Vrede

Tijd en locatie

23 sep 2022, 13:00 – 14:00

Magistraatskapel Lebuïnuskerk Deventer, Grote Kerkhof 38, Deventer

Over het evenement

Op vrijdag 23 september 2022 verzorg ik een Klankconcert voor de Week van de Vrede. Deze keer in de Magistraatskapel van de Lebuïnuskerk.

Een klankconcert is voor veel mensen een ervaring van pure ontspanning. Comfortabel liggend op een matje, even niets moeten, de aandacht naar binnen gekeerd, ervaren hoe de klanken op je inspelen en je weer opnieuw afstemmen.

Elke klank heeft zijn eigen trilling en dus een ander effect op je lichaam. De klanken kunnen spanningen in je lichaam verminderen en je in een diepe ontspanning brengen. Het is alsof je gemasseerd wordt, maar dan door klank. Klanken kunnen blokkades in je lichaam openen, je gedachten in een lagere versnelling zetten en het zelfhelend vermogen van je lichaam stimuleren. Daarnaast kunnen de klanken je ook in diepere lagen van je bewustzijn brengen, de chakra´s openen, een innerlijke reis ondersteunen of je het gevoel geven dat je even helemaal weg of ergens anders bent.

Tijdens het klankconcert loop ik rond en bespeel ik diverse instrumenten, zoals klankschalen, koshi´s, sjamanendrum, rainsticks en de Gong. Zo wordt een energieveld opgebouwd met de juiste intentie en frequentie, wat ´het veld van gelegenheid´ wordt genoemd. Alles kan en niets moet. Een ieder haalt eruit wat voor zichzelf op dat moment nodig is. 

Het klankconcert wat ontstaat, is volledig afgestemd op de aanwezige deelnemers, de locatie en het grotere geheel.

De intentie die we voor dit klankconcert uitzetten, is `de verbinding tussen mens en mens´. Ongeacht afkomst, leeftijd, huidskleur, sekse of godsdienst. Iedereen is inclusief, iedereen hoort erbij. 

We ontmoeten elkaar in stilte. Op het moment dat de klankschalen worden aangeslagen, komen er trillingen vrij en leggen we verbinding met elkaar. Samen vormen we één groot energieveld.

Het concert duurt een uur. Na afloop schenken we een kopje thee of koffie. Voel je welkom om deel te nemen.

Wanneer: vrijdag 23 september 2022, 13.00 - 14.00 uur (vanaf 12.30 uur inloop)

Waar: Grote of Lebuïnuskerk (Grote Kerkhof 38, Deventer)

  • Gratis toegang
  • Graag vooraf aanmelden via 

Deel dit evenement

bottom of page