top of page

do 30 nov

|

Klankplaats

Workshop energieveld reinigen

Ben jij aan het einde van een dag vaak moe, lusteloos en geïrriteerd zonder duidelijk aanwijsbare reden? Dan kan het zijn dat je onbewust de energie van een ander oppakt en meesleept in je aura. Wil jij leren hoe je deze energieslurpers uit je aura verwijderd? Dan is deze workshop echt wat voor jou!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop energieveld reinigen
Workshop energieveld reinigen

Tijd en locatie

30 nov 2023, 10:00 – 12:30

Klankplaats, Margrietlaan 14, 7462 VD Rijssen, Nederland

Over het evenement

Ben jij aan het einde van een dag vaak moe, lusteloos en geirriteerd zonder duidelijk aanwijsbare reden? Dan kan het zijn dat je onbewust de energie van een ander oppakt en meesleept in je aura. Wil jij leren hoe je deze energieslurpers uit je aura verwijderd? Dan is deze workshop echt wat voor jou!

Gedurende de dag kom je actief en interactief met veel mensen, dieren en situaties in contact. Het gebeurt in je dagelijkse werk, bij het boodschappen doen, maar ook in gedachten haak je vaak (onbewust) aan, op de energie van de ander. Dat kan komen doordat jij aan een ander denkt, maar ook doordat een ander aan jou denkt. Ook de ander kan dus bewust of onbewust, aanhaken op jouw energie, zonder dat je dit in de gaten hebt. Dit noemen we ook wel energievreters of energieslurpers.  

Je kunt je voorstellen hoe het voor jou is, wanneer je al deze energieën onbewust met je meeneemt en bij je draagt gedurende de dag en nacht. Dag in dag uit. Dat kost enorm veel energie en dat zorgt er weer voor, dat je je aan het einde van de dag soms heel moe, lusteloos of geïrriteerd kunt voelen. In sommige gevallen vertellen mensen mij ook wel, dat het soms lijkt of iets of iemand ze tegenhoud om stappen te ondernemen. Om verder te komen.  

Tijdens deze workshop ga je onderzoeken wie zich allemaal in jouw energieveld bevinden. Het zal je verbazen, wat en wie je door de jaren heen in je energieveld verzameld hebt en wie er naar voren komen. Soms blijkt, dat je al jaren aan iemand vastzit, zonder dat je dat in de gaten hebt. En het is nu tijd om deze energetische meelifter los te gaan laten. 

Het goede nieuws is, dat je hier wat aan kunt doen door dagelijks je energieveld te reinigen. Het is een simpele en doeltreffende methode. Na het reinigen van je energieveld voel je je energieker, luchtiger, vrijer, vrolijker. Het is alsof er een last van je schouders af valt. In deze workshop leer ik jou, hoe je dit kunt doen, zodat jij dit voortaan zelf in je dagelijkse leven toe kunt passen. 

Inhoud workshop

  • We starten met een klankmeditatie
  • Wat is energie
  • Hoe werkt energie
  • Uitnodigen van je gids
  • Onderzoeken wie er zich allemaal in jouw energieveld bevinden
  • Energieveld reinigen

Wanneer

Donderdag 16 februari 2023

Tijd

van 10.00 - 12.30 uur

Waar

Margrietlaan 14, Rijssen

Jouw bijdrage

Is 65 euro, dat is inclusief koffie/thee en wat lekkers.

Info en opgave

via steljevraag@klankplaats.nl of door je op te geven via de aanmeldknop in dit evenement.

Ik kijk er naar uit om je te mogen verwelkomen.

In liefdevolle resonantie,

Anuschka

Deel dit evenement

bottom of page